Just nu är jag så trött på blogg.se att jag är spyfärdig på dom. Nu är det ett x antal inlägg som bara har försvunnit.
Man lägger ner tid och energi på alla sina inlägg om dom så bara tar fem minuter eller 30 och att allt jobb man har lagt ner bara ska försvinna känns rent ut sagt riktigt pissigt. Kan inte påstå att jag fått nån direkt hjälp när jag mejlat heller, vet att det har varit mycket problem i samband med det nya bloggverktyget men ändå, det är inte ok!
Så nu är det jag som ska leta upp en sida där man kan göra sin blogg til bok så ska jag skriva ut antingen från det att jag blev gravid med Vilja eller bara hennes första år.
Måste få detta gjort för just nu är jag rädd att hela bloggen ska försvinna och det skulle vara katastrof!
Nu tar jag nya tag men händer detta igen så är det jag som flyttar bloggen!
Idag har jag och Vilja hängt med våra kära vänner Sara och Nils på stan. Vi har haft det supermysigt, en riktigt lyckad dag!
Jag älskar att kika på inredning, allt från möbler till små nicks and nacks. Gillar att gå i affärerna och drömma, få inspiration, titta på fina saker, känna och klämma, ta kort. Jag älskar att gå i affärer helt enklet =)
Idag när vi var på Balders Hage så hitta jag en massa fint som jag blev sugen på, det blev inget köp idag men det kan det allt bli det i framtiden tills dess så ska jag fortsätta att drömma!Några utav alla fina saker som jag har klämt och känt på =)

Jag är så himla sugen på att skaffa ett par senilsnören till mina solglasögon. Men ska jag ha det så vill jag ha en rejäl maffig länk. Har sett ett senilsnöre på Lindex men det var på tok för tunnt men idag när jag satt och kika runt på GTs hemsida så hitta jag en som verka mer rejäl så den ska jag absolut kika efter nästa gång jag är inne i en GT butik =)