Det var i alla fall vad jag trodde i början på denna veckan, jag till och med trotsade kylan och invigde mina Converse för denna säsongen.
Men igår kväll när jag gick och lade mig så ser jag hur det riktigt vräker ner utanför fönstret...suck...
Jag är så trött på snö och kyla nu!
Jag vill ha sol, varmare väder, tunnare jackor och skor, brillorna på, en kaffe på en uteservering invirad i filt, ja jag kan rabbla upp hur mycket saker som helst som jag längtar efter med lite varmare väder...
Men! Tyvärr verkar det som att det kommer att dröja =(Idag har vi vinkat hej då till vår kära Emmaljunga nitro city.
Lite vemodigt, lite skönt.
Vi köpte en Babyjogger city mini GT i höstas som vi är jätte nöjda med och det är den som har blivit huvud vagn så nu tog vi beslutet att faktiskt sälja våran pärla.
Vi har varit super nöjda med E
Emmaljungan men det är ju lite så att ju länge man sitter på vissa saker desto mer sjunker dom i värde och nu var vår ganska så exakt två år gammal så vi fick faktiskt ett ganska så bra pris för den och skulle vi skaffa ett barn till så kommer vi att köpa till en liggdel till babyjoggern och köra på den för smidigare vagn finns det nog inte!Idag har jag och Vilja varit lediga, vi har haft en riktig mys dag!
Vi har grejat och donat här hemma, tvättat, stekt pannkakor, lekt och busat, tittat på askungen ett par gånger, charlie och lola har gått i bakgrunden på datorn hela dagen och som om inte det var nog med det så har ju solen lyst hela dagen =)
Det har helt enkelt varit en väldigt härlig ledig dag =)
Jag är nu full av energi för en ny dag på jobbet imorgon.