Det är mycket som ska köpas in nu inför förskolestarten. Ett set regnkläder till, gummistövlar, ryggsäck, skor, skaljacka. Ja jag har en hel inköpslista, mycket utav det är rejäla ytterkläder som ni ser. Vissa grejer vill jag ha dubbel uppsättning av för att man ska kunna varva mellan tvättar och för förskolebruk och hemmabruk.
Det jag just nu har suttit och kikat på är gummistövlar och som ni kanske har listat ut av rubriken så har jag kikat på stövlar från tretorn. Dom har så himla mycket fint och många olika varianter att jag inte kan bestämma mig för vilka jag vill ha.
Som det ser ut nu så blir det ett par klassiska vanliga stövlar och till vinter blir det en annan variant som klarar kyla med.
 
 
 
Det är dessa tre stövlarna jag har kikat på.
dom tål både kyla och väta.
Gillar speciellt att det är dragsko upptill, känns ännu mer rejält då =)
 
1. Tretorn heritage winter
2. Tretorn snö
3.Tretorn optimist winter
 
Alla tre ligger på 400 kr på tretorns hemsida men dom kan säkert hittas billigare om man letar lite =)
 

 
 
Tretorn, förskola, gummistövlar, stövlar, ytterkläder,
Nu har mannen gått tillbaka till jobbet efter en super skön semester, önska att vi hade haft minst en vecka till tillsammans.
Idag är det exakt en månad kvar till Vilja ska skolas in på dagis. Det känns helt sjukt!
Men nu får vi passa på att njuta som aldrig förr av vår ledighet så imorgon packar vi våra väskor och lämnar pappan här hemma i Göteborg och beger oss till Borås för att hälsa på mamma/mormor och mysa ett par dagar.
Bäst att passa på nu för sen kommer det inte att finnas så mycket tid för sånt och helgerna kommer att bli ännu mer värdefulla än förr.
Man får helt enkelt passa på att mjölka ur det sista så att säga =)
 
 
 
 
 
 
Jag kan inte fatta att min lilla plutta ska börja på dagis ( ja jag vet att det inte heter dagis längre men jag tycker att det låter lite gulligare, inte så hårt liksom ) det känns så konstigt!
Först och främst så tycker jag inte att det var längesedan hon kom med buller och bång sex veckor för tidigt och för det andra, vart tog min mammaledighet vägen?? För det tredje så känns det jätte jobbigt att behöva lämna bort henne till helt vilt främmande människor.
Hösten kommer att bli en jätte stor omställning för hela familjen, speciellt för Vilja.
Hon är en VÄLDIGT mammig liten tjej så det kommer nog att bli tufft för både henne och mig men förutom det så tror jag faktiskt att hon kommer att stor trivas på dagis. Det är det jag måste intala mig.
Åh va jobbigt detta är!!!! Är det bara jag som känner så här???? 
Jag vill inte att någon annan än jag ska ta hand om henne. Jag önska så att jag kunde vara hemma med henne tills hon var två i alla fall, då hade det känts mer oki. Nu känns hon fortfarande så liten, min lilla bebis!
Men! Jag kommer bara att jobba 75% det första halvåret så det känns väldigt bra, kommer att lägga mitt schema så att hon behöver vara på dagis så lite som möjligt och när det eventuellt är dags för mig att börja jobba heltid igen så är hon nästan två år.
Ja ja jag ska inte sitta och oroa mig för detta nu, nu ska jag se till att njuta till fullo av min sista mammaledighet!
 
 
 
dagis, förskola,