Jag är ju lite av en nagellacks tok, jag tycker det är jätte kul med nagellack och tycker att det är en väldigt snygg detalj som kan göra väldigt mycket för helhetsintrycket.
Vid det här laget är det väl ingen som har missat att Kicks gör egna nagellack, dom har massa olika fin fina färger och till en väldigt nätt summa på 39 riksdaler. Det är första gången jag har testat Kicks nagellack och för min del är det en tumme upp och en tumme ned.
Jag tänkte vara duktig att ha ett baslack denna gången men jag tyckte att det var för trögt att måla på Kicks nagellack på det så det fick bli utan tillslut, det krävs två lager för att det ska bli täckande men så är det ju med dom flesta lacken, kan tycka att det blev en aningens randigt men det är nog mest jag själv som ser.
Det som är bra med lacket är ju självklart priset, den snygga färgen och att det blir väldigt snyggt glansigt.
Kommer definitivt att köpa fler nagellack från Kicks egna serie! =)

Lacket heter som rubriken lyder och är från vårkollektionen.Viljas först födelsedag närmar sig med stormsteg, det är helt galet. Den är bara fem veckor bort. Planeringen är i full gång! Inbjudningskort ska beställas, det ska bestämmas vad det ska bjudas på, vad som ska bakas, vad vi ska ge våran lilla prinsessa i födelsedags present och på tal om det...
Se hit nu alla nära och kära, har knåpat ihop en liten önskelista med lite smått och gott som Vilja har sagt att hon önskar sig =)1: Brio Plocklåda
2:Teddykompaniet gung katt
3: K:s Kids drake
4: Fjällräven Kånken Mini rosa
5:Baghera gåbil
6: Baby Converse
7:Jabadabado kuber
8:Kids Koncept kista
9:Lego Duplo klossar
10:Kids Koncept bord och stolar


Detta är en del av det Vilja önskar sig, kan komma upp en önskelista till ;)

Hur många gånger säger man inte att nu ska jag börja mitt nya liv, nu ska jag äta sundare, strunta i att äta en massa skit och börja träna? Jag har sagt det tusen tals gånger och varje gång den där måndagen kommer då man ska börja sitt nya liv så säger man "eh nästa måndag!"
Jag har pratat i ca två månader om att jag ska börja träna men det har inte varit så mycket mer än prat tills idag!
Nu är jag med gymkort på Fitness24seven och har idag kört mitt första pass på gymmet på ca två år.
Känns så jäkla gött att äntligen komma igång och jag känner mig så nöjd med mig själv!
Jag har inte satt upp några mål för mig själv utan träningen är till för att jag ska bli bättre i min rygg först och främst, sen om jag går ner ett x antal kilo är inget jag skulle klaga över.
Jag kommer att ta det väldigt lugnt nu i början och successivt öka träningen allt eftersom.
Idag blev det 30 minuter på gåbandet och 10 min på crosstrainern och nästan 300 kalorier fattigare ;)Nu kör vi!!!!!!