Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå till vagnen och åka till jobbet. Sitter alltid färdig nästan en halvtimme innan det är dags att gå men jag tycker det är ganska så skönt att ha den tiden så slipper man stressa =)
Som sagt jobb står på schemat idag, det är faktiskt riktigt kul att hoppa in och jobba så här på helgerna och en bra mjukstart inför hösten när allvaret börjar på riktigt!
Men det är inte bara jobb som står på schemat idag för denna mamma ska faktiskt ut igen. Jag ska ut och ta ett glas eller två med min kära vän Fredrik, det var evigheter sedan vi gjorde det så det ska bli superkul!
Fullspäckad dag med andra ord! =)Det får bli denna bilden i brist på annat ;)

Vilja fick tag i ett foto på mig och Jimmy och hon vägrade att släppa det. Hon satt och pratade med kortet, slicka och pussa på det lite och när jag frågade var mamma eller pappa var så peka hon på kortet och sa "Däh!!"
Hahaha min lilla gullungen! Kan man ha ett större fan än sitt egna barn!? Skulle inte tro det! =)

Usch så orolig jag har varit för mitt lilla hjärta i ett par dagar här nu. Hon har ju varit dålig av och till under en vecka nu, allt börja med att hon spydde natten till onsdag förra veckan sen efter det så hade hon feber av och till tills på lördagen, hon har inte velat äta och nu har hon blivit jätte förkyld med en riktig hemsk hosta som är jobbigast på kvällarna och nätterna... Härom dagen när hon inte ens ville ha vällingen som alltid har varit mitt säkra kort så fick det bli ett samtal till BVC då jag började bli orolig att hon kanske har hon i halsen men i och med att hon ingen feber har nu så är det ingen halsfluss. Dom på BVC rekommenderade att se till att hon får vätska i sig som vatten och saft och ge henne sånt som hon vill ha och avvakta. Jag har kikat i munnen på henne för att se om hon såg röd ut eller om jag kunde se blåsor men inget sånt men detsär däremot ut som att det kan vara två härntänder på G på nederkäken och då kanske det inte är så konstigt om hon inte vill äta.
Vi får se hur detta utvecklar sig, jag är mindre orolig och Vilja är ändå vid gott humör.