2011 är snart till enda. Detta fantastiska år. 2011 är ett år som vi alltid kommer att minnas och som vi kommer att titta tillbaka på varje dag. 2011 var året då ALLT hände, det var då vi började våran underbara resa!!!
Jag kan inte fatta att detta året är slut om några timmar, det känns lite overkligt på något sätt. Det har gått så fort och det är så otroligt mycket som har hänt. På ett sätt så ser jag fram emot 2012 men på ett sätt så vill jag inte lämna 2011, kan inte riktigt förklara det.
Under året som har varit så har jag varit gravid, fött världens underbaraste lilla dotter sex veckor tidigare än utsatt, inte kunnat gå på tre månader tack vare den hemska foglossningen, gift mig med min livs kärlek- 11.11.11, träffat många nya underbara människor, saknat gamla vänner som har gått förlorade som man trodde alltid skulle vara en del av ens liv speciellt under vissa sammanhang och sett vilka vänner som man kan räkna med och som stöttar en.
Ja I can go on and on om detta året men det ska jag inte göra.
Kort och gott det har varit ett helt underbart år som alltid kommer att ligga mig otroligt varmt om hjärtat och det var året som vi blev en liten familj. 2011 var året då livet började!förra året på nyårsafton och jag hade nått en milstolpe i min graviditet, nämligen vecka 20 =)Denna bilden är tagen tre dagar innan vattnet gick, 31 Mars och jag som var inställd på 18 Maj ;)En Liten Vilja tre timmar gammal, så liten!
6 April 2011 02.16
Vilja en månad gamal-Maj, ett utav våra favortit kort!
Vilja 2 månader-Juni och pappa upp i dagen!Vilja tre månader-JuliVilja fyra månder-Augusti och är på sin första tur ute på Lilla Brattön.
Familjen första lilla minisemester =)
Vilja fem Månader-September och det är köttpremiär =)Vilja sex månader-Oktober
Vilja sju månader och firar sin pappa på fars dag.Jag och min prins gifter oss 11.11.11Vilja åtta månader-December och firar sin första jul

Detta var året i stora drag!
Hejdå 2011, Hej 2012!
Hoppas ni har haft ett bra år och hoppas att ni får en jätte trevlig nyårsafton!

Gott nytt år från oss!

Puss & Kram!

Jag fick för ett tag sedan en förfrågan om att skriva om hur jag och Jimmy träffades och självklart kan jag göra det!
Jag hade varit singel ganska så länge när jag och Jimmy träffades och hade gett upp hoppet om att träffa någon på det gamla hederliga sättet.. krogen, fest, gemensamma vänner eller hur man nu träffas. Så mina kära vänner tyckte att det var dags för mig att ge mig ut i internets värld och gjorde mig ett hotmail konto och gjorde mig en profil på en dejtingsida. Sen så var det igång. Jag hade inga större förhoppningar om att jag skulle träffa någon på detta sättet heller, jag var faktisk ganska så skeptisk till detta. Men vad fel jag hade!
Inte kunde jag tro att jag skulle träffa mitt livs kärlek på detta sättet men det gjorde jag!
Jimmy var den första som tog kontakt med mig på denna sidan och när jag såg bilderna på honom så tyckte jag genast att han var en Malin-kille och blev väldigt intresserad. Vi snackade på msn, sms, telefon i ca tre veckor innan vi träffades och när vi väl träffades så kändes det lika rätt som det hade gjort under alla sena kvällar som vi suttit vid datorn eller i telefon och pratat. Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet men det var inte så enkelt för det. Det tog oss nästan ett helt år innan vi blev ett par men jag kämpade och tillslut så ;)
Nu fem år senare så är vi gifta och har en underbar dotter tillsammans! Detta kunde jag aldrig ha trott när vi började skriva till varandra men där ser man hur det kan bli.
Vi har haft fem underbara år tillsammans och jag ser fram emot resten av livet som vi har framför oss tillsammans med vår fina dotter!En gammal bild på mig och älsklingen när vi precis hade flyttat ihop!

Jag älskar dig min fina prins, nu och för alltid! ♥


Vilja fick en lära gå vagn av oss i julklapp och jag tror att vi köpte den precis i rätt tid. Vi kan ju såklart inte släppa henne själv med den men hon är väldigt nyfiken på den och tycker att den är jätte rolig. Just nu sitter hon och plocka ur leksaker ur den och plockar i. Det är även spännande att gå med den om mamma och pappa går bakom och håller i. Så nu går vi fram och tillbaka här i storarummet, hon kommer nog att ha stor nytta av den här framöver =)