Så har vi precis suttit och fyllt i hindersprövningen så nu är det bara till att skicka in den.
Då har vi ytterligare en sak som vi kan pricka av den lilla listan och ytterligare en sak som gör att det känns närmre till våran stora dag då vi blir äkta makar.
Jag längtar verkligen! ♥Längtar till November! ♥

Idag tog jag och Älsklingen oss i kragen och tog tag i ett välbehövligt städ. Det var på tok för längesedan golven såg en dammsugare och svabb svapa över.
Nu låter det som att vi bor i en svinstia och det gör vi verkligen inte, både jag och Älsklingen vill ha det snygg och fint omkring oss så det är alltid iordning här hemma men prioriteten kanske inte ligger på att dra fram dammsugaren i tid och otid längre. Det har hamnat ganska lång ner på saker som man prioriterar om jag ska vara ärlig.
Så istället för att dammsuga en gång i veckan så kanske det sker varannan...
Ja ja det jag skulle berätta var att under tiden vi städade så låg Vilja och sov så vi tänkte att vi bara skulle ta nedervåningen tills lill skruttan hade vaknat men hon hade sovit såpass länge att vi körde på på övervåningen med.
Jag var helt säker på att hon skulle vakna när vi dammsög i sovrummet men hon sov supergott hela tiden.
Snacka om att stensova ;)Nyvaken och Go!!

Ganska så tidigt i graviditeten så blev jag svullen om mina händer så Det var inte efter så många veckor som jag blev tvungen att ta av mig min förlovningsring, sen fick den sitta runt halsen i ett halsband istället och det är ju inte riktigt samma sak som att ha den på sitt finger.
Jag har nog gått och prövat min ring nästan varje dag sedan Vilja kom för att se om den går på mitt finger men icke!
Kan väl tilläggas att den var i det tajtaste laget redan från början men det har aldrig blivit av att jag töjt ut den.
Tills igår, nu när vi ändå var inne och kolla på min vigselring så passade jag på att töja den.
Som jag har saknat att ha den ringen på mitt finger, nu ser min hand ut som den ska igen ;)Snart pryds mitt finger med en till fin ring =)