Äntligen har vi fått lite nytt i köksskåpen!
Har länge varit sugen på att byta ut glasen och fylla på med djupa tallrikar.
I fredags skicka jag iväg Jimmy till Ikea för att shoppa när vi ändå hade tillgång till bil.
Jag vill inte lägga för mycket pengar på fina glas medans Vilja är liten för ett tu tre så har ett glas åkt i backen så därför blev det perfekt med glasen från pokal serien. Det blev vin glas och vanliga dricks glas.
Jag är super nöjd, jag tycker dom är jätte fina och priset kunde inte bli bättre.
Vi fyllde även på med djupa tallrikar som sagt.
Jag tycker det är så snyggt att servera maten på stora, rejäla, djupa pasta tallrikar. Tycker det ser lite lyxigt ut på något sätt.
Även dom jätte fina och till ett super bra pris!Igår hade vi en super trevlig och mysig kväll!
Vår vänner och Viljas faddrar var över på lite gott att äta och dricka, jag gjorde min fisksoppa och mörk och vitchoklad mousse till efterrätt.
Allt blev från dukning till mat blev jätte lyckat och alla var nöjda och mätta och belåtna.
Efter maten så blev det att kika på Så mycket bättre som hade säsongs start igår och jag tror att detta kan bli en riktigt bra säsong.
Jag tycker att den första var jätte bra, förra vara rent igenom kass men efter gårdagens första avsnitt så ser jag redan fram emot nästa lördag :)
Kort och gott en riktigt lyckad lördag med gott sällskap!
Fler sådana kvällar! :)Har inte alls varit sugen eller haft lust för att laga mat det senaste. Ingen fantasi eller inspiration eller matlust heller för den delen.
Men idag när jag var på väg från jobbet och kände hur helgskänslan kom smygande så fick jag ett väldans sug efter att laga något smarrigt, något fredags gott! :)
Det blev färsk pasta med kyckling, lök, champinjoner, suger snaps och Milda cuisine vitlök. Det blev super gott och det gick hem hos både stora och små och kommer garanterat att göras igen!
Jag gillade verkligen Milda cuisine matlagningsgrädde! Den var krämig och hade en riktigt bra smak av vitlök så den kan jag verkligen rekommendera! :)