Nu på sommaren när man oftast är på väg hela tiden, på väg till stranden, på väg på nån utflykt eller varit iväg hela dagen och vill få fram något på bordet snabbt och lätt men som fortfarande är nyttigt och fräscht så är denna sallad perfekt tycker jag.
Man tar en burk tonfisk och blandar med några matskedar creme fraiche och majonnäs, saltar och pepprar lite, hackar upp lite röd lök och slänger i och sen i med en massa dill, blandar ihop det så har man fått en perfekt tonfisk röra.
Sen gör man en vanlig pasta sallad och där i blandar du i tonfiskröran och voila så han man en mumsig Tonfisksallad, smidigt va! ? :)Har länge varit sugen på att testa att göra egen granola och idag tog jag äntligen tag i det.
Kika runt lite på nätet för lite inspiration och fastnade för 56kilo's lchf granola.
Det blev hur gott som helst och nu kommer jag aldrig mer kunna köpa müsli från butiken.
Snabbt, enkelt, nyttigt och väldigt gott. Plus att man kan ha i precis vad man vill så man kan ju variera sig efter vad man är sugen på :)

Jag hade i sötmandel, hasselnötter, pumpakärnor, solrosfrön, linfrön, kokos, kanel och honung, rostade detta i ugnen på 150 grader i 25 min och sen när det var färdigt så hacka jag upp lite torkade aprikoser och blanda i.