Innan jag fick barn så var jag en av dom som kunde sitta och störa mig något så enormt på alla föräldrar som satt och skrev långa statusuppdateringar på facebook var och varannan minut om allt vad deras barn gjorde, hur innehållet i deras blöja såg ut, vad dom åt, osv osv.
Nu känner jag hur jag börja falla ner i den fällan själv. Jag vill skriva allt om vad Vilja gör, ( kanske inte hennes blöjinnehåll, där drar jag gränsen!! ) alla hennes små söta ljud hon gör, alla söta miner hon gör, hur hon lekte första gången, hur mycket hon har gått upp i vikt.. Ja allt som gör att man blir så förbaskat stolt i sitt mammahjärta.
Jag försöker verkligen tygla mig på alla sätt och vis men snart känner jag att jag måste gå lös med mina statusuppdateringar ;) Hahahaha!!!

Idag sitter jag såklart bänkad framför tvn och följer det kunliga bröllopet i England.
Tycker sånt där är jätte kul att följa, titta på allt folk, alla kläder och hattar, smyckena ja allt!!
Det får mig att längta lite extra mycket till 11-11-11.
Har nog inte nämnt det här i bloggen.. Men det är datumet då jag och min livs kärlek kommer att gifta oss =)
Än så länge så vet vi inte exakt hur det kommer att gå till, vi har två alternativ kan man säga..
Vi är med i en tävling eller vad man ska säga om att få ett bröllop i Domkyrkan här i Göteborg tillsammans med tio par till. Vi har skickat iväg en ansökan med ett jätte bra personligt brev och foto så det håller vi tummarna för!!
Skulle vi inte vinna detta så har vi ändå en tid bokad på rådhuset just det datumet.
Många kanske tycker att det är konstigt att vi väljer att gifta oss i rådhuset.. Vad händer med det pampiga kyrkobröllopet? Vad händer med den fina klänningen? Vad händer med den stora roliga festen? Alla gäster?
Klart att vi vill ha allt det där men det känns inte lika viktigt längre sedan vi fick Vilja.
Nu känns det mer viktigt att vi är ännu mer en enhet än vad vi redan är, att vi alla har samma efternamn.
Vi vill helt enkelt vara gifta nu när vi har fått barn och man kan faktiskt förnya sina löften och gifta sig igen och ha en stor fest om man skulle känna för det om ett par år =)

Bilden är tagen på våran förlovningsdag för snart 3 år sedan =)
Är kärare än någonsin i min fina man!! <3

Är det så det heter? Vattenstämpel? Texten man kan ha på sina foton...
Innan brydde jag mig inte så jätte mycket om sånt, det är klart att man ska vara försiktig med vad man lägger upp för bilder för vem som helst kan ju komma och ta dom om man säger så men nu när vi har Vilja och jag lägger upp mycket bilder så vill jag absolut inte att bilder på henne ska komma i fel händer.
Vill kunna skydda dom om man säger så.
Så.. Någon som har tips eller kan hjälpa mig hur man löser detta? Hur fixar man texten som man lägger på bilden?