Nu har jag varit hos frisören för att diskutera och testa vad jag ska göra med håret inför bröllopet. Det kändes jätte bra med frisören och det blev en fullträff med frisyren redan på första försöket. Det känns jätte bra med uppsättningen vi har testat idag och jag är säkert på att slutresultatet kommer att bli jätte bra! Det kändes så lyxigt att få bli lite ompysslad och det kommer nog att kännas ännu mer lyxigt på självaste dagen.
Kommer nog även se till att boka in en tid för klippning hos honom efter bröllopet för efter bröllopet så åker håret av. Jag trivs bäst när håret är precis ovanför axlarna så det kommer att bli ett rejält klipp sen, vilket i och för sig behövs!
Nu är detta bara ett test och långt ifrån vad slutresultatet kommer att se ut men här får ni en liten sneakpeak =)

Jaha då var det måndag igen. Vi har haft en lugn och skön helg så vi är redo för en ny vecka med nya äventyr. Vi kommer att börja dagen med hemma mys för i eftermiddag så ska vi till frisören för att kolla vad man kan göra med mitt hår inför bröllopet. Jag ska nämligen få en håruppsättning av mina underbara vänner Markus & Fredrik i bröllopspresent. Hur underbara är dom inte!? Det var något jag hade tänkt att göra själv inför bröllopet så att få gå till en frisör och få bli piffad känns verkligen jätte lyxigt så det ser jag fram emot jätte mycket!!! =)
Hela denna veckan kommer nog att gå i bröllopets tecken. Det är mycket som ska fixas. Min klänning har jag nu lämnat in på kemtvätt och strykning så den ska hämtas på torsdag, jag ska boka tid för att få naglarna fixade, jag ska hitta skor och smycken till den stora dagen, lite planering inför bröllopsmottagingen som vi ska ha efteråt ja det är mycket men det känns bara kul! Har ni några bra tips på snittar/plockmat förresten?
Tänkte jag skulle börja denna dagen med ett baktips. Jag bakade dumlemuffins igår. Har ni aldrig gjort det så gör det! Supergoda och väldigt enkla att göra! Jag gjorde dom efter Leilas resept ( såklart ) och det hittar ni här!Just nu sitter jag och njuter av ett glas rött och mörk choklad med havssalt, Väldigt mumsigt vill jag lova. Juste denna kombon blev väldigt god, lite lakrits eftersmak. Mmmm smaskens!!
Vi var hemma hos Sara, Peter och lille Nils igår kväll för lite fredagsmys och då fick vi just detta vinet-Gosa. Det var ett gott och lättdrucket rödvin så idag fick vi med oss en box av detta vinet hem. Jag är inte så jätte mycket för box viner egentligen, tycker att det smakar bätter på flaska men detta var ett gott boxvin. Nu är jag absolut ingen expert på viner, väldigt väldigt långt därifrån men jag har blivit så kräsen på viner så det var kul att hitta något som smaka och till ett bra pris till på köpet.
Nog med vinsvammel från min sida! Hoppas ni har lika slapp och go kväll som jag.
Förresten hämta min vigselring idag, jag är supernöjd!! Den är så fin och så perfekt. Den är precis som jag ville ha den! =)Ekologiskt och KRAV märkt.
179 kr.