Vilken underbar och mysig liten resa vi har varit på. Det var verkligen mysigt att komma iväg så där med barnen. Vi har ätit gott, druckit gott, gått på strandpromenad i det underbara soliga vädret, myst och busat med kidsen och bara haft det hur härligt som helst! Jag vill aldrig börja jobba igen!Tack tjejer för en underbar liten resa! ♥

Nu sitter jag smuttar på lite kaffe med Vilja på golvet som kollar på barnkanalen. Vi har varit uppe sedan klockan sex så vi har hunnit med en hel del redan. Jag började packa lite igår redan men nu på morgonen har jag packat det sista och trots att vi bara ska vara borta över en natt så blir det jätte mycket saker som åker ner i väskorna i alla fall, fattar inte detta... Funderar på att stuva om allt i en liten resväska som vi har men då tror väl tjejerna att jag har tänkt att vara borta hur länge som helst ;) hahaha!
Ska bli jätte kul att komma iväg lite om det så bara är över en natt men vi kommer allt att sakna pappan en väldans mycket!! ♥Nu är vi äntligen friska efter den hemska magsjukan och har idag tagit oss ut och vistats bland folk. Min lilla kusin fyllde år idag ( 24 år ) så vi var över där på lite kalas. Trevligt att träffa släkten och få visa upp Vilja. Man är ju så stolt så man spricker!
Imorgon ska jag och Vilja iväg på lite roligheter, vi ska iväg själva på en liten miniresa eller jag kanske borde kalla det för en övernattning. Jag och Vilja, Sara och Nils ska följa med Jennie och Norah till deras stuga/hus som deras familj har utanför Varberg. Ska bli jätte kul och mys att göra denna lilla resa, samtidigt som jag faktiskt är lite nervös... Vilja har nämligen inte åkt bil sedan Augusti så detta kan ju gå lite hur som helst... Hon fick bekanta sig lite med barnstolen idag och då fick den minsann två tummar upp så jag hoppas att det är samma ton på lill tjejen imorgon ;)