Trots förkylningar så tog vi oss in till stan och VIP/frukostshoppingen på HM. Det är dags för en ny påfyllning i Skruttans garderob då hon är på väg in i storlek 74 så då är det inte helt fel att få 20% på hela köpet =)
Det var mycket mindre folk och lugnare på denna VIP shoppingen än vad det brukar vara så idag var det jätte skönt att kunna gå där och titta på saker i lugn och ro. Jag har verkligen hållt mig från att shoppa något för jag visste att jag skulle på detta så jag hade redan titta ut vad jag ville ha till Vilja så jag gick nästan och bara plockade på mig allt, smidigt och bra shopping =)
Det blev en hel del, det blev tre bodys, två par byxor, strumpor, en top och en klänning. Till mamman blev det desto mindre, som alltid! men något fick jag allt med mig hem. Det blev en svart blus som jag har tänkt att ha när jag ska ut med tjejerna nästa helg och en pälsmössa som matchar med min pälshalsduk så jag blev väldigt nöjd ändå =)
Älskar VIP shoppingarna, nästa vecka är det dags att gå på en på Lindex och där är det 25% rabatt på ett helt köp, me like! =)

Kolla in Vilja på på bilden, hahaha! En kass bild som blev rolig =)

Som rubriken låter, det är tänder på G och en förkylnings basilusk har landat på Vilja. Denna kombon är inge vidare men min lilla tjej har ett förvånandsvärt bra humör trots detta. Jag har misstänkt att det har varit fler tänder på gång i några veckor så jag har egentligen bara gått och väntat på denna förkylningen, det var likadant sist när hon fick tänder nämligen. Det konstiga i allt detta är att det har dykt upp en liten tand som jag inte alls misstänkte, igår när jag var och kände och kika i munnen så ser jag en lite vit prick där hörntanden på nederkäken ska komma, kände lite och visst är det en lite tand som har börjat kika upp. Nu kan jag verkligen förstå varför det har varit lite oroliga nätter det senaste och ett sviktande humör. Nu tycker jag att dom tänderna som jag däremot misstänker kan komma upp också så min lilla skrutta slipper ha det så jobbigt. Önska så att jag kunde ta över det onda och jobbiga så hon slapp det! Det gör så ont i mamma hjärtat när jag märker på henne att det gör ont och att hon har det jobbigt.
Hon är tapper min lilla tjej!Kall gurka är mums när det är aj aj i munnen, det är gott annars med men lite extra gott nu =)

Detta är något som alla småbarns föräldrar borde ha hemma. Vi köpte en galltvål sist när vi var på Hemtex, Jimmy har tjatat om denna fantastiska tvål ett bra tag och personalen höjde den upp till skyarna och nu får jag väl krypa till korset och göra det samma. 
Jag tycker om att klä Vilja i vita kläder för hon är så förbaksat söt i det men det är ju fruktansvärt opraktiskt för det blir fläckar hela tiden och tillslut ser det inte lika fint ut, det ser bara sunkigt ut till slut.
Men nu behöver jag inte oroa mig för sånt längre. Var lite lat vid mellanmålet och klädde inte av henne som jag brukar göra just för att just undvika fläckar och självklart så blev det fläckar. Direkt när vi var färdiga så sköljde jag upp bodyn och gnuggade med galltvålen på fläckarna och vips så var dom bort. Hur bra som helst!
Så detta blir dagens tips till er, löp och köp en galltvål! =)