Igår kväll fick vi verkligen oväntat besök. Jag och Vilja står i godan ro och tittar på bilar från storarums fönstret när en liten söt katt helt plötsligt kommer utspatserande från sovrummet.
I och med att vi bor på tredje våning och har sovrummet på fjärde så var det väldigt oväntat besök som ni kanske förstår... Hahahaha!
Vi har snedtaks fönster i sovrummet och vi hade det ganska så öppet igår så den kom in den vägen. Den tog sig en liten tur i lägenheten sen släppte vi ut den på taket igen så den kunde gå hem till sitt ( den brukar gå på taket )
Både jag och Jimmy älskar katter men i och med att vi båda är jätte allergiska så började vi båda två inbilla oss att vi kände av att katten hade varit här, inbillningssjuka ;)

önska så att vi inte var allergiska, detta hemmet saknar en katt =)

Det är inte ofta jag säger att jag är trött och det är inte ofta jag känner mig trött om jag ska vara helt ärlig.
Men idag tänker jag säga det: Jag känner mig en gnutta trött....
Vilja har dom två-tre senaste nätterna börjat klämma in extra nattmål. Nu har hon velat äta 1, 3 och sedan mellan 5 och 6... Usch så här har hon inte ätit sedan hon var riktigt liten, varför börja om nu???
Jag trodde ju att vi skulle gå mot ljusare tider vad gäller det här med nattmålen. Hon har länge bara ätit en gång på natten och ett tidigt morgonmål... Nu känns det ju som man knappt har hunnit lägga sig innan man ska slänga fram bröstet igen.
Jag hoppas bara att det är något tillfälligt annars så får jag nog börja försöka med lite ersättning så hon håller sig mätt längre.

Ja ja nog om det!!! Idag är det lite av en premiär för oss, vi ska för första gången gå till öppna förskolan på frälsningsarmen. Ska bli spännande och se vad det är för något.
Jag vek mig angående det här med att gå till själv jag har fått med mig sällskap. Matilda och lilla Stella från vår föräldragrupp ska gå med oss.
Det är alltid roligare när man är två ( 4 ) så är det bara!!! =)
Så nu är jag äntligen igång med mitt lilla kakburks projekt. Var på Panduro i stan idag och fick tag på färg så nu är första strykningen gjord. För att det ska täcka riktigt så kommer jag att få måla en gång till men än så länge så är jag nöjd med resultatet, det blev bättre än vad jag trodde faktiskt.
Det var kul att pyssla lite igen, det var ju ett tag sen man hade tid för sånt =)