Nu när det börjar bli tungt med den stora magen och man börjar få lite mer ont i ryggen så är det ju inte helt fel med lite massage =)
När jag har tittat på "En unge i minuten" så har jag sett att dom har en sån där tre punkts massage grej och idag när vi var på föräldragruppen så gjorde vi lite massage och avslappningsövningar och det var verkligen jätte skönt och då tänkte vi att det kunde vara skönt att införskaffa en egen massage grej.
Vi fråga Barnmorskan om dom har sådan på förlossningen och det har dom men hon rekomenderade ändå att skaffa en egen...
Nu när SIBA har 60 års jubileum så har dom just en sån massage grej till erbjudande för ynka 39 kr, det är ju bara att slå till =)Nu har vi äntligen varit på Tillväxtultraljudet.
Det var samma läkare som gjorde KUB testet på oss, var på sätt och vis skönt att träffa samma läkare som man har träffat förut men jag var lite orolig... Hon är en tyska och hon är väldigt tysk och brysk om man säger så ;)
Idag var hon jätte go och bra på alla sätt och vis!!!
Allt ser jätte bra ut med bebis förutom att den har lagt på sig lite extra runt magen. Huvudet och lårbenet är precis den storlek som det ska vara.
Hjärtljuden var jätte fina med- 144 slag/minuten och det var jätte fin pulsation i navelsträngen.
Enligt den vikten som den har nu så skulle jag vara i vecka 35, den lill* knubbisen där inne väger ca 480 gram mer än vad den ska göra runt den här tiden.
Men detta behöver inte betyda att det är en stor bebis som kommer ut, den kan stanna upp i växten lite och komma ikapp sig om man säger så så jag väljer att inte oroa mig för det.. Och vad jag har läst kan man inte riktigt lita på det där.. Man ska nog ta det med en nypa salt.
Vi ska tillbaka och göra ett till ultraljud om tre veckor och se hur det ser ut då, känns så otroligt skönt att dom är så noggranna på alla sätt och vis.
Jag känner mig verkligen trygg på min Mödravårdscentral.
Nu ska jag ta mig en liten titt på filmen, Älsklingen filmade under ultraljudet =)
Nu är det snart dags att traska iväg i skit vädret ( regn ) till Föräldragruppen och därefter är det dags för Tillväxtrultraljudet.
Känns lite pirrigt och nervöst... Men jag har ändå en god känsla.
Skulle tippa på att jag har mycket fostervatten.. Är ganska så svullen och det är ju bara att ta en titt på min mage, den är ju enorm ;)
Försöker hela tiden att tänka att det hade varit mycket mycket värre om det hade varit så att magen inte har växt så nu ska det bara bli mys att få en liten bonus titt på bebis innan det är dags =)