Just nu sitter jag på spårvagnen och är på väg hem från jobbet, det har känts som en lång, väldigt lång dag idag och jag känner mig helt slut!
Har verkligen helt förträngt under mammaledigheten hur mycket jag hatar att jobba helg och nu suger det ännu mer när man har sin lilla skatt!
Jag önskar mig ett 7-4 jobb, måndag-fredag, fasen vad skönt det hade varit!
Men nu har jag inte det så det är bara att åka hem, ställa klockan och hoppa i säng för imorgon börjar arbets dagen 6.45 piiiiiiiiip!Jag har längre varit ute efter ett par stövlar. Jag har kikat på alla möjliga stövlar, dyra-billiga, höga-låga, märkes stövlar-icke märkes stövlar.
Jag har hela tiden velat ha ett par Hunter stövlar men har varit lite för snål för det om jag ska vara helt ärlig.
Men nu i helgen när jag fyllde år så överraskade mina Älsklingar mig med ett par svarta Hunter Original.
Jag fullkomlig älskar mina nya stövlar, dom är inte bara snygga dom är väldigt bekväma med och sitter som gjutet på min fot. Jag är så nöjd och dom är redan ett par nya favoriter i min lilla sko samling :)Vilja hinner ju inte bli frisk innan hon är sjuk igen.
I måndags så avslutades antibiotika kuren för hennes öroninflammation och idag ringde dom från dagis och sa att hon hade feber.
Suck säger jag bara! En stor djup suck!
Hur länge ska detta hålla på?
Hon har inte varit annat än sjuk sedan vi börja på dagis.
Hela situationen med dagis börjar kännas ganska så jobbig om jag ska vara ärlig!
Hon får ju aldrig en chans att komma in i hela dagis grejen, hon är där i nån dag sen är vi kanske lediga några dagar, kommer tillbaka för att bli sjuk och vara borta igen... Suck igen!
Imorgon får jag och Älsklingen pussla lite så vi slipper vabba, han får gå tidigare från jobbet och jag får komma senare till mitt.
Ja ja det är väl så här det kommer att vara det första året så det är väl bara att gilla läget...