Kände jag av till och med idag...usch och fy säger jag bara men tack och lov är det inte så ofta man är ute och slår klackarna i taket med sina tjejer så det får det allt vara värt och det var det!
Det var en hel lyckad kväll i lördags! Vi började kvällen på Manana med god mat och dryck, efter det drog vi vidare till trevliga Clarion Hotel Post och sedan avslutades kvällen på Tranquilo där vi skakade rumpa till härliga salsa toner, ja vad kan jag säga.. annat än att det var en super lyckad kväll som altid när den gamla tjejligan hänger!
Det är det som är så skönt med gamla vänner, fast man inte träffas så ofta så är det ändå precis samma som alltid, det är precis som om man alltid har umgåtts som man gjorde när man var 16.
Jag är så glad och tacksam för att jag har så fina vänner och jag vet att dom alltid kommer att finnas vid min sida!
Fast jag har varit bra seg sedan i lördags så längtar jag redan tilljag träffar tjejerna nästa gång!♥Tack mina fina för i lördags! ♥

Då är kvällen här som har varit planerad länge! Ikväll ska jag ge mig ut med tjejligan, vi börjar med middag och drinkar sen får vi se vart kvällen tar oss =)
Inte helt nöjd med kvällens outfit men har inte heller hittat något som skulle varit bättre, det bästa med kvällens är helt klart skorna, så nöjd med dom!
Note to my self: se till att skaffa en vit skjorta/blus, känner efter idag att det är något man abslout måste ha som en del av basgarderoben. Hade så gärna velat ha en snygg vit blus ikväll, så fräscht och snyggt! Nästa gång! =)
Nu är det snart dags att bege sig! =)Vissa detaljer har redan hunnit ändras sedan denna bilden togs men så är det väl alltid ;)

Usch Vilja är inne i en jätte jobbig och krävande period just nu så hon är väldigt frustrerad och jag är negativ och trött nästan hela tiden känns det som.
Jag förstår att det är jobbigt för henne när hon vill så mycket saker som hon inte kan men det är lika jobbigt för mig med för jag ser hur frustrerad hon är och jag kan inte göra något åt det. Det blir mycket gap, skrik och tårar om dagarna och jag orkar inte riktigt ta varje bråk. Man väljer sin fighter liksom.
Som i morse så orkade jag inte riktigt bråka med henne, lät henne ha mitt nagellack som hon fick tag på... Ett tu tre så åkte nagellacket i backen och gick sönder över mitt klinkers golv i badrummet, jätte trevligt klockan sju på morgonen! Jag får ju såklart skylla mig själv men jag är för trött för att bråka hela tiden för skulle jag ta precis varje fight då skulle det vara väldigt tråkiga dagar precis hela tiden.
Usch usch usch! Jag vill känna mig pigg och fräsch, inte negativ, grinig och trött.
Kan sitta här och vara negativ sida efter sida känns det som men det tar för mycket energi det med och jag blir bara mer negativ för varje ord jag skriver känner jag så nu lägger jag ner detta och tar nya tag!Min älskade lilla tjej som är så envis, bestämd och har ett jäkla humör...
precis som sin mor...