Igår hade jag och Sara en hel dag, vi gav oss iväg lagom till affärerna öppnade för att leta outfits till nyårsafton.
På den fronten hade jag absolut ingen lycka men jag hitta en massa annat smått och gott så jag kom inte hem helt lottlös :)
Det blev små söta skålar, några nya ljuslyktor, lite lukta gott till hemmet, en ny vit duk som ska användas på nyårsafton, mina små ugglor som jag skrev om för ett par dagar sedan, till halva priser till på köpet :)
Så det blev allt en lyckad shopping dag ändå!Är det inte härligt när butikerna börja fylla upp med lite vårnytt!?
Igår fyllde HM på sin webbshop med en massa roligt vår nytt, jag hitta hur mycket som helst som jag ville klicka hem direkt!
Skickade till och med ut gubben igår ( som ändå var ute på stan ) för att hitta en klänning som jag föll för totalt, tyvärr var den slut i varje HM?! butik, hade tydligen gått åt som smör så jag får hålla utkik för den ska jag bara ha! =)
 
 
Detta var bara lite utav allt fint som jag är sugen på!
Jackan kommer definitivt få flytta in hos mig och väskan kommer ju att bli så snygg till, eller hur!? =)
 
2013, hm, news, shopping, spring, villha,
Vilja började bli sjuk två dagar innan julafton sen dess har det bara blivit värre och värre... Näsan rinner som en öppen kran, hon har en sån fruktansvärd hosta... Hon får nästan inte luft när hon får sina hemska hosta attacker plus att hon nästan spyr och sen har hon en feber som kommer och går, ikväll hade hon nästan 40 graders feber!
Tycker det är obehagligt när febern går upp mot sånna höga grader men den gav sig ganska så snabbt, tack och lov med en alvedon.
Skulle ha jobbat imorgon och på fredag innan min långledighet men nu blir det att vara hemma med min lilla Skrutta och försöka kurera henne så hon är fit for fight för nyårsafton!
Det gör så ont i mamma hjärtat när hon är så här sjuk och jag skulle göra allt för att ta över det jobbiga!