Vilja och Älsklingen var ju på BVC igår för lite vägning och så. Jag har tyckt att hon har börjat kännas väldigt tung det senaste och det är inte konstigt att jag har tyckt det. Min lilla kråka har gått upp 680 gram på 10 dagar och nu börjar hon närma sig 5 kilos sträcket, nu väger hon 4860 gram.
Hon väger nu dubbelt så mycket som hon gjorde när hon föddes, så liten och skör hon kändes då.
Nu känns hon jätte stor, det är små veck och valkar över allt, min goa lilla knubbis!!
Det är inget fel på hennes aptit i alla fall, hon är ett riktigt litet matvrak. Hon äter med ca 1½-2 timmars mellanrum under hela dygnet, till kvällen verkar det som att hon kräver lite mer i matväg och vi har så smått börjat ge lite ersättning till kvällsmålet.. Vi har inte riktigt kommit in i det än men det kommer.
Det känns så skönt att allt har gått så bra med Vilja trots att hon är född sex veckor för tidigt, hon har under hela tiden haft god aptit och gått upp fint i vikt hela tiden.
Tänker ofta på dom andra som låg på samma rum som Vilja som var så mycket mindre och sämre. Dom låg på värmebäddar och var uppkopplade hela tiden med olika slangar och fick mycket mediciner.
Men kände sig nästan lite dum när Vilja var så stor och behövde inte ens vara uppkopplad och låg i en helt vanlig säng. Men bara för att Vilja var såpass bra så betyder det ju inte att våran resa var mindre svår för det. Det är alltid svårt och jobbigt att se sitt älskade barn ha nålar i händerna, ha en sond osv.
Därför är man så glad varje gång man kommer från BVC och hon har gått upp så mycket i vikt!! =)

Mammas lilla goa knubbotjej <3<3<3


Nu har lilla familjen börjat vakna till liv här hemma, den ända som ligger och halvsover fortfarande är lilla Vilja, honär en riktig liten sjusovare den lilla tjejen!
Idag har vi inget inplanerat, schemat är helt tomt, inte ens en tvätt tid står uppbokad.
Tycker det är skönt dom dagarn som är helt oplanerade, man kan verkligen ta dagen som den kommer då.
Något jag kanske borde passa och göra egentligen är att ta kontakt med min vårdcentral som min läkare på kvinnokliniken rekommenderade mig att göra.. Se om dom kan göra något, en kortisonspruta tex.
En kortisonspruta kanske är vad som behövs för att den sista stelheten och det onda ska gå över.. Ja ja vi får se hur det blir.. Nu känner jag hur det börjar lukta kaffe, en stor kopp kaffe och lite bloggläsning blir en perfekt start på dagen! =)Hon är så söt när hon sover, om hon ändå kunde vara lika gullig på nätterna ;)
Vilja ser verkligen ut som två helt olika bebisar när hon är vaken och när hon sover..

Jag försöker ta det säkra framför det osäkra.
Andra gånger när jag har börjat känna mig bättre i kroppen så har jag blivit ivrig och vill göra ALLT på en gång.
När jag har gjort så så har det bara blivit bakslag för kroppen och jag har blivit jätte besviken.
Nu när jag känner mig bättre så ska jag verkligen vara försiktig och ta det lugnt och göra lite i taget, nu har jag en månad på mig att bli bra innan Älsklingen ska tillbaka till jobbet och jag har inte tid för en massa bakslag utan nu vill jag att jag ska fortsätta att bli bättre och bättre bara.
Idag var det dags för BVC besök igen, jag ville så gärna följa med och jag hade nog klarat av det också men utav rädsla för att bli kass igen så valde jag att stanna hemma.
Hatar att jag missar saker tack vare detta med foglossningen och att jag är fast med kryckor.
Har kunnat släppa kryckorna en del här hemma så nästa vecka när det är dags för läkarbesök så kanske jag känner mig mer redo för en promenad igen. =)Jag och min lilla pärla =)