Vilja och Älsklingen var ju på BVC igår för lite vägning och så. Jag har tyckt att hon har börjat kännas väldigt tung det senaste och det är inte konstigt att jag har tyckt det. Min lilla kråka har gått upp 680 gram på 10 dagar och nu börjar hon närma sig 5 kilos sträcket, nu väger hon 4860 gram.
Hon väger nu dubbelt så mycket som hon gjorde när hon föddes, så liten och skör hon kändes då.
Nu känns hon jätte stor, det är små veck och valkar över allt, min goa lilla knubbis!!
Det är inget fel på hennes aptit i alla fall, hon är ett riktigt litet matvrak. Hon äter med ca 1½-2 timmars mellanrum under hela dygnet, till kvällen verkar det som att hon kräver lite mer i matväg och vi har så smått börjat ge lite ersättning till kvällsmålet.. Vi har inte riktigt kommit in i det än men det kommer.
Det känns så skönt att allt har gått så bra med Vilja trots att hon är född sex veckor för tidigt, hon har under hela tiden haft god aptit och gått upp fint i vikt hela tiden.
Tänker ofta på dom andra som låg på samma rum som Vilja som var så mycket mindre och sämre. Dom låg på värmebäddar och var uppkopplade hela tiden med olika slangar och fick mycket mediciner.
Men kände sig nästan lite dum när Vilja var så stor och behövde inte ens vara uppkopplad och låg i en helt vanlig säng. Men bara för att Vilja var såpass bra så betyder det ju inte att våran resa var mindre svår för det. Det är alltid svårt och jobbigt att se sitt älskade barn ha nålar i händerna, ha en sond osv.
Därför är man så glad varje gång man kommer från BVC och hon har gått upp så mycket i vikt!! =)

Mammas lilla goa knubbotjej <3<3<3